fredag den 17. oktober 2014

Spøgelses-kys

Spøgelses-kys (30-40 stk.)

2 æggehvider
125 g. sukker
Evt. vaniliearoma
50 g. mørk chokolade/sort glasur


Pisk æggehviderne stive
Mens der viskes videre, tilsættes sukkeret
Pisk marengs-massen længe (10-15 min.), til den laver toppe, der holder sig selv
Hæld marengs-massen i en sprøjtepose med en glat tyl (hvis du ikke har sådan én, så brug blot sprøjteposen uden tyl) Lav fine spøgelses-kys (det kræver lidt øvelse at få dem fine, men prøv dig frem - og skæve spøgelser kan bestemt også være sjove!)

Bag spøgelserne i 1 time på 130 grader (120 grader varmluft)
Tag dem ud og lad dem køle af
Smelt chokoladen/rør glasuren
Tegn øjne og store munde med chokoladen/glasuren

Servér dem som de er, eller brig dem som pynt på cupcakes eller på en uhyggelig is-dessert!








Ingen kommentarer:

Send en kommentar