Edderkoppe-kager (ca. 50 stk.)
270 g. mel
100 g. margarine
270 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
1 dl. olie
1 tsk. hjortetaksalt
50 g. chokolade
50 stk. runde chokoladekugler (fx maltesers)
50 g. flormelis
0,5 past. æggehvide
Sort krymmel
Rør mel, margarine og sukker sammen
Tilsæt olien langsomt
Rør mel og hjortetaksalt i
Rul dejen til kugler og placér dem på bageplader med god plads imellem
Bag dem ved 180 grader i ca. 12 min.
Så snart de er kommet ud: Tryk et fordybning i midten
Lad kagerne køle helt af
Smelt chokoladen og hæld den i en sprøjtepose
Lav 8 'ben' på hver kage - start i midten og slut 'ude'
Læg en chokoladekugle i fordybningen, mens chokoladen stadig er våd
Rør flormelis og past. æggehvide sammen til en glasur med fast konsistens
Hæld glasuren i en sprøjtepose og sprøjt to øjne på hver chokoladekugle
Placér en lille sort krymmel i hver øje som pupiller
270 g. mel
100 g. margarine
270 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
1 dl. olie
1 tsk. hjortetaksalt
50 g. chokolade
50 stk. runde chokoladekugler (fx maltesers)
50 g. flormelis
0,5 past. æggehvide
Sort krymmel
Rør mel, margarine og sukker sammen
Tilsæt olien langsomt
Rør mel og hjortetaksalt i
Rul dejen til kugler og placér dem på bageplader med god plads imellem
Bag dem ved 180 grader i ca. 12 min.
Så snart de er kommet ud: Tryk et fordybning i midten
Lad kagerne køle helt af
Smelt chokoladen og hæld den i en sprøjtepose
Lav 8 'ben' på hver kage - start i midten og slut 'ude'
Læg en chokoladekugle i fordybningen, mens chokoladen stadig er våd
Rør flormelis og past. æggehvide sammen til en glasur med fast konsistens
Hæld glasuren i en sprøjtepose og sprøjt to øjne på hver chokoladekugle
Placér en lille sort krymmel i hver øje som pupiller